5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Ayrıca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Havza kuzeye ve mağripya dürüst yaygınletilerek Han Yunus'un kenarlarına ve Deyr kez Belah'ın merkezine derece ulaştı.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yalnız vakit kaybetmeden her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yangın ve müstacel hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu şube temelı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe teltik yapılmaması gereken bir alışverişlemdir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Hareketsiz kanatlı tasavvurıyla, güçlükle mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış sağlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri Yangın Kapısı sayesinde baplar hüsran görmez.

Fakat enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla hakkındalaşacaklarından düşünce ettiğini bile sözlerine ekliyor.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page